Foto's Volle Foyer En Stoelen Muze Fotograaf Yasmine Hamouda (11)

Schuif gezellig aan bij Samen uit

Samen uit is alweer een aantal jaar een beproefd concept: voor iedereen die alleengaand is, maar liever samen met iemand naar een voorstelling gaat, is er Schuif aan bij Samen uit. Dit seizoen zijn er weer een heel aantal prachtige voorstellingen geselecteerd waar je alleen naartoe kunt gaan, maar toch samen kunt beleven. Het enige wat je hoeft te doen is aanschuiven bij diverse gastvrouwen en gastheren.

Samen uit
Het concept is simpel: gedurende het seizoen selecteert het Zaantheater diverse voorstellingen in zowel de grote als in de kleine zaal, om met elkaar naar toe te gaan. Bij elke editie van Samen Uit is een van onze gastvrouwen of -heren aanwezig, waar je je bij aan kunt sluiten. Heb je na afloop nog geen zin om naar huis te gaan? Of wil je nog napraten over wat je hebt gezien? De gastheer of gastvrouw drinkt graag samen met alle gasten van Samen uit nog een glaasje. Wellicht komen ook de artiesten van de betreffende voorstelling een praatje maken.

Hoe werkt het?
Meedoen aan Samen uit is eenvoudig: je koopt zelf een kaartje voor een voorstelling waarbij Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest dus zelf de rang en zitplaats naar keuze. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling staat de koffie klaar bij de Samen uit-tafel in de foyer. Je hoeft je niet vooraf op te geven en deelname aan Samen uit is gratis.

Bij de volgende voorstellingen wordt dit jaar Samen uit georganiseerd:

24 november 2023  Karin Bloemen & Old school bandGladys, Ella, Barbra, Adele… Karin!

23 december 2023 3JSAcoustic Christmas

13 januari 2024 Igone de JonghBeauty Persists

31 januari 2024 Paul de Leeuw60? We zien wel…

10 februari 2024 Tineke SchoutenDe Schouten Schoenen Aan

17 februari 2024 Jamai met live bandI’m still standing

25 februari  2024 Fokker Blankers Tol

6 maart 2024 Best of Ireland

23 maart 2024 Dominic Seldis - Favourites

3 april  2024 Machine de CirqueLa Galerie

7 mei 2024 Opvliegers Girls on Fire!

29 mei 2024 The Kik (i.s.m. De Flux)Bal Populaire

13 juni 2024 Ashton Brothers - Brothers