Tineke Schouten Voorstelling Cabaret

Tineke Schouten

De Schouten Schoenen Aan

  • Cabaret

Tineke Schouten weet van geen ophouden. Ruim 40 jaar lang is ze al een unieke en constante factor in het Nederlandse theaterlandschap. Ze heeft nog volop inspiratie voor haar 26ste theatershow waarin ze de stoute schoenen aantrekt. 

Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan. Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg. Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden. Met de billen bloot! Ze heeft roerige tijden achter de rug, de wereld staat op zijn kop. Hoe hang je dan nog de slingers op? En, heeft Tineke dan echt een fetisj voor schoenen, telefoons of computers? Misschien moet ze eens haar ongezouten mening geven of een dieper gesprek voeren. Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen. Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten. Tineke op haar best!

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 24,75 - € 49,65
Regulier
Rang 1 € 42,50
Rang 2 € 35,45
Rang 3 € 24,75
Toprang € 49,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Publiekslievelingen, Avondje uit, Humor

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater