20231019 PFB4009 1200Px Foto Pascal Fielmich

Horeca & Catering

Of het nu gaat om een heerlijke lunch tijdens een personeelsbijeenkomst, een feestelijke champagnetoost op succes met trouwe klanten of een trendy sharing dinner met honderden branchegenoten. Het Zaantheater zorgt er voor dat een evenement een complete experience is. Wij vertalen de wensen voor elk evenement in een passend, culinair en creatief voorstel. Wij werken graag samen met lokale ondernemers om de dag van een Zaanse touch te voorzien. Je kunt de hele catering en organisatie aan ons overlaten, wij zorgen voor een onvergetelijke beleving. Jij hoeft alleen te genieten van het event!

Artiestencatering
Artiestencatering van het Zaantheater staat voor verantwoord en goed eten tijdens theatervoorstellingen, concerten en andere evenementen. Geheel afgestemd op de doelgroep en de wensen van de opdrachtgever en de artiest. Onze kracht is om voor iedere doelgroep de juiste gerechten te serveren. Afwisselend, gezond én verrassend! Je kunt gebruik maken van externe artiestencatering in de artiestenfoyer.

Private Restaurant

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een jubileumfeest, verjaardag, vrijdagmiddagborrel of babyshower? Geniet van een intiem samenkomen met vrienden, familie of collega's in het theaterrestaurant van het Zaantheater. Deze unieke locatie binnen het Zaantheater staat volledig tot je beschikking.