Vacatures in het Zaantheater

Het Zaantheater is hét podium voor de Zaanstreek en biedt een groot aanbod van professionele voorstellingen. Van cabaret, musicals, jeugdtheater en concerten tot opera, dans, toneel en internationale shows; er is voor iedereen iets te beleven in ons gastvrije theater. Daarnaast bieden wij veel ruimte aan Zaanse amateurvoorstellingen, stadsprogrammering en zelf geproduceerde festivals en projecten. Ook de zakelijke markt met congressen, evenementen en feesten bedienen wij graag.

Gelegen in het hart van Zaandam is het Zaantheater een cultureel middelpunt voor bewoners uit de stad en omstreken. Ons theater beschikt over twee theaterzalen (879 en 230 stoelen), een mooie open foyer met diverse bars en een restaurant met uitzicht op de Zaan. De hele organisatie bestaat uit ruim 60 medewerkers inclusief de horeca exclusief vrijwilligers.

Kom werken in het Zaantheater, op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Het Zaantheater kan niet zonder vrijwilligers. Momenteel werken er zo’n 60 vrijwilligers bij het Zaantheater. Zij worden voor verschillende activiteiten ingezet. Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Op dit moment zijn we op zoek naar: