Prentenboekjesfestival 2

Prentenboekjesfestival

ZO 3 NOV / VANAF 13.00 UUR

Op pad in de stad

Stap binnen in de prachtige Prentenboekenstad in de foyer van ons theater en loop door de stad, zoals die in prentenboeken wordt weergegeven. Wat is er veel te zien in de stad… Auto’s, pleinen, stoplichten, grote gebouwen. Maar als je nog iets beter kijkt, wat zie je dan? Is dat een deurtje naar een kabouterhuis? En zit daar nu een muziekcafé onder die putdeksel?

Bij aankoop van tickets voor een van de twee vrolijke voorstellingen die deze dag te zien zijn, heb je direct toegang tot het Prentenboekjesfestival.

Sam & Julia (3+) – 14.30 uur
Ken je het Groot Kijk- & Zoekboek Het Muizenhuis? Dan ken je ook Sam en Julia! Ontmoet ze in het theater waar ze je meenemen in hun avontuurlijke leven. Want met twee supernieuwsgierige muizen, krijg je natuurlijk avontuur! Als ze hun lievelingsspeelgoed kwijtraken, gaan ze op een doldwaze zoektocht door het muizenhuis heen. Sam & Julia is een vrolijk, spannend en muzikaal verhaal live op het toneel!

Het Kabouterboek (2+) – 13.30 & 15.30 uur
Als je het superhandige Kabouterboek van Loes Riphagen hebt gelezen, dan weet je al bijna alles over kabouters. Dat ze bijvoorbeeld tegenwoordig ook gewoon in de stad wonen en wat een plattespullenklem is. Tijdens de voorstelling Het Kabouterboek kom je nóg meer te weten over kabouters. Hoe klinkt het als ze zingen (vals!), hoe ruiken ze en hoe voelt een huisbeest aan?