Voorstelling The Roaring Twenties

Word Vriend of donateur

Vrienden en donateurs
Wil je genieten van leuke voordelen én het Zaantheater financieel steunen? Je kunt kiezen om Vriend van het Zaantheater te worden of om een eenmalige donatie te doen. Jouw steun stelt ons in staat een mooie en diverse theaterprogrammering aan te bieden. Ook zetten we hiermee educatieve en sociaal-maatschappelijke projecten op waarmee we echt een verschil kunnen maken. Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschappen:

Word eenvoudig Vriend voor seizoen 22-23 en steun ons. Voor 25 euro (brons) per persoon per seizoen ben je al Vriend. Je kunt ook vriend worden voor € 50 (zilver), € 100 (goud) of € 250 (diamant) per jaar. Jouw steun is van onschatbare waarde.

Profiteer van leuke voordelen
Naast dat je ons steunt en bijzondere activiteiten mogelijk maakt, profiteer je als Vriend van diverse voordelen:

  • Je ontvangt de Vriendennieuwsbrief waarmee je als eerste wordt geïnformeerd over belangrijk nieuws en bijgeboekte voorstellingen.
  • Je mag een paar dagen eerder je voorstellingen voor het nieuwe seizoen bestellen (tijdens de speciale Vriendenverkoop)
  • Ook op andere momenten in het seizoen krijg je de mogelijkheid om met voorrang kaarten te bestellen voor populaire voorstellingen.
  • Je krijgt korting op speciaal geselecteerde Vriendenvoorstellingen.

Extra voordeel zilver:

  • Je krijgt eenmalig een kijkje achter de schermen voor maximaal 4 personen.

Extra voordeel goud en diamant:

  • Wij verzorgen jouw bestelling persoonlijk en met voorrang.
  • Je krijgt eenmalig een kijkje achter de schermen voor maximaal 10 personen.

Extra voordeel diamant:

  • Je ontvangt twee kaarten voor de Vriendenvoorstelling The Roaring Twenties van Släpstick op 14 oktober

Tip: Vriendenvoorstelling!
Vrienden van het Zaantheater kunnen voor €25,- naar de feestelijke voorstelling The Roaring Twenties van Släpstick.

Aanmelden als Vriend
Je kunt Vriend worden door een eenmalige machtiging te verlenen via ons online machtigingsformulier. Het Vriendenlidmaatschap loopt dan van 1 juni 2022 tot 1 mei 2023. 

Doe een eenmalige donatie
Wilt je ons steunen, maar geen Vriend worden? Doe een eenmalige donatie. Doneren kan hier.

Met behulp van jouw steun zijn wij in staat om te zorgen voor
Als Huiskamer van de Stad programmeert het Zaantheater een breed scala aan voorstellingen en omarmen we alle doelgroepen als ons publiek. Met jouw steun maken we bijvoorbeeld ‘Theater voor iedereen’ mogelijk, waarbij theater toegankelijk en aantrekkelijk wordt gemaakt voor Zaankanters die niet vaak naar het theater (kunnen) komen. We zetten educatieve en sociaal-maatschappelijke projecten op en kunnen we betaalbare toegangsprijzen voor de jeugd aanbieden. Ook maken we speciale programma’s mogelijk voor jong en oud voor een laagdrempelig Zaantheater. Zo organiseren we dankzij jouw steun (gratis) festivals voor de jeugd en jongeren en onze ‘Samen uit.’

Vragen

Heb je nog vragen over een Vriendenlidmaatschap of donatie? Neem contact met ons op via info@zaantheater.nl.

Wij hopen je snel als Vriend te begroeten.