Emmanuel Burriel DSC9828

Word Vriend of donateur

Vrienden en donateurs

Als eerste kaarten bestellen
Als Vriend van het Zaantheater krijg je een aantal leuke voordelen. Bij de start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen kun jij met voorrang kaarten bestellen. Ook als we een populaire voorstelling bijboeken dan word jij als Vriend als eerste geïnformeerd. Daarnaast krijg je korting op Vriendenvoorstellingen.

Dankzij jouw steun
Jouw financiële steun is van onschatbare waarde voor het Zaantheater. We zorgen daarmee voor betaalbare entreeprijzen. En we maken het verschil met educatieve en sociaalmaatschappelijke projecten, voor jong en oud, voor een laagdrempelig theaterbezoek.

Brons, Zilver, Goud, Diamant
Word eenvoudig Vriend voor seizoen 23-24 en steun ons. Voor 25 euro (brons) per persoon per seizoen ben je al Vriend. Je kunt ook vriend worden voor € 50 (zilver), € 100 (goud) of € 250 (diamant) per jaar. Jouw steun is van onschatbare waarde.

Profiteer van leuke voordelen
Naast dat je ons steunt en bijzondere activiteiten mogelijk maakt, profiteer je als Vriend van diverse voordelen:

  • Je ontvangt de Vriendennieuwsbrief waarmee je als eerste wordt geïnformeerd over belangrijk nieuws en bijgeboekte voorstellingen.
  • Je mag een paar dagen eerder je voorstellingen voor het nieuwe seizoen bestellen (tijdens de speciale Vriendenverkoop)
  • Ook op andere momenten in het seizoen krijg je de mogelijkheid om met voorrang kaarten te bestellen voor populaire voorstellingen.
  • Je krijgt korting op speciaal geselecteerde Vriendenvoorstellingen.

Extra voordeel zilver:

  • Je krijgt eenmalig een kijkje achter de schermen voor maximaal 4 personen.

Extra voordeel goud en diamant:

  • Wij verzorgen jouw bestelling persoonlijk en met voorrang.
  • Je krijgt eenmalig een kijkje achter de schermen voor maximaal 10 personen.

Extra voordeel diamant:

  • Je ontvangt twee kaarten voor een Vriendenvoorstelling

Tip: Vriendenvoorstelling!
Vrienden van het Zaantheater kunnen met korting naar de voorstellingen Machine de Cirque, 1000+1 Nacht, The Ruggeds, Another Kind of Blue en je mag als eerste combi-tickets kopen voor onze jubileumvoorstelling Acqua Alta.

Aanmelden als Vriend
Je kunt Vriend worden door een eenmalige machtiging te verlenen via ons online machtigingsformulier. Het Vriendenlidmaatschap loopt dan van 1 mei 2023 tot 1 mei 2024. De incasso vindt aan het begin van elk kalenderjaar plaats. Word je vanaf oktober Vriend, dan betaal je de helft van het jaarbedrag. De incasso voor het nieuwe lidmaatschapsjaar (vanaf mei) zal vervolgens aan het begin van het nieuwe kalenderjaar plaatsvinden.

Doe een eenmalige donatie
Wil je ons steunen, maar geen Vriend worden? Doe een eenmalige donatie. Doneren kan hier.

Vragen

Heb je nog vragen over een Vriendenlidmaatschap of donatie? Neem contact met ons op via info@zaantheater.nl.

Wij hopen je snel als Vriend te begroeten.