Igone Scenebeeld2
Igone Scenebeeld
Igone Scenebeeld3

Igone de Jongh

Beauty Persists

In haar nieuwe programma Beauty Persists gaat de meest bejubelde en gelauwerde prima donna van ons land Igone de Jongh terug naar de kern. Terug naar háár ultieme vorm van schoonheid: dans. Igone en haar dansers brengen drie stukken, allemaal speciaal voor haar gemaakt door verschillende (inter)nationaal bekende choreografen. Stukken waarin zij op hun eigen manier de schoonheid een gezicht geven.

Igone de Jongh is een grote inspiratiebron voor balletliefhebbers. Na haar carrière bij het Nationaal Ballet tourde zij de afgelopen seizoenen langs de Nederlandse theaters met haar eigen programma’s I en Zin in liefde. Daarnaast is zij medeoprichter van The United Ukrainian Ballet Foundation, ter bescherming, ondersteuning en verspreiding van de Oekraïense ballet- en danscultuur.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Alleengaand? Ga Samen uit naar Igone de Jongh
Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit. Bij Igone de Jongh zit gastvrouw Manja Markies vanaf 19.00 uur klaar aan de Samen uit-tafel in de foyer met koffie en thee. Ook in de pauze en na de voorstelling kun je bij Manja aanschuiven en er samen met andere alleengaande theaterliefhebbers een gezellige avond van maken.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij een Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest zelf de rang en zitplaats naar keuze. Je hoeft je niet vooraf op te geven en er worden geen extra kosten in rekening gebracht; deelname aan Samen uit is gratis.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater

Misschien ook leuk voor jou?