202305 The Kik2022

The Kik (i.s.m. De Flux)

Bal Populiare

  • Muziek

Bal Populaire Levensliederen en smartlappen: het was een kwestie van tijd voordat The Kik, onder aanvoering van Dave von Raven, zich eraan zou wagen. Gedimd licht, dansorgel, een dosis weemoed en stapels platen van Johnny Hoes, Eddy Wally, Corry Konings en Johnny Jordaan. Liedjes waarin gezelligheid en ambiance de boventoon voeren, ruimte is voor nostalgie en romantiek en waar melancholie steeds op de loer ligt.

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€29,50 €25,05 €18,25 €34,05
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Avondje uit, Publiekslievelingen, Samen uit
Albert Heijnzaal Bestel

Misschien ook iets voor jou?

QUEEN OF THE NIGHT (i.s.m. De Flux)

Whitney Houston’s Greatest Hits

info & kaarten

Alleengaand? Ga Samen uit naar The Kik
Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit. Bij The Kik zit gastvrouw Rubia Enser vanaf 19.00 uur klaar aan de Samen uit-tafel in de foyer met koffie en thee. Ook in de pauze en na de voorstelling kun je bij Rubia aanschuiven en er samen met andere alleengaande theaterliefhebbers een gezellige avond van maken.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij een Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest zelf de rang en zitplaats naar keuze. Je hoeft je niet vooraf op te geven en er worden geen extra kosten in rekening gebracht; deelname aan Samen uit is gratis.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

20231019 PFB4089 1200Px Foto Pascal Fielmich (1)

Misschien ook leuk voor jou?