Zin Banner6 (1)

Festival ZIN

Welkom bij ZIN!

Festival ZIN is een nieuw, gratis toegankelijk cultuurfestival in het Zaantheater speciaal voor Zaanse 60-plussers, op zondag 19 februari van 14.00 uur tot 17.00 uur in het Zaantheater.  Zaanse culturele organisaties presenteren zich om te laten zien wat het brede aanbod in de Zaanstreek is aan cursussen, creatieve workshops, vrijwilligerswerk en nog veel meer. In het hele gebouw kunnen bezoekers zich laten inspireren door presentaties, concerten, workshops en proeverijen. De toegang is gratis en je aanmelden voor het festival is niet nodig is. Je kunt dus vrijblijvend binnen komen wandelen. Lees alles over dit festival op deze pagina. 

Het festival wordt georganiseerd door het Zaantheater en mede mogelijk gemaakt door gemeente Zaanstad en FluXus.

Nieuws

20151004 Zaans Zilver Fotograaf Hans Geuzebroek (314)

Festival ZIN een nieuw, gratis toegankelijk cultuurfestival voor 60-plussers in het Zaantheater

Festival ZIN is een nieuw, gratis toegankelijk festival in het Zaantheater speciaal voor Zaanse 60-plussers. Op zondag 19 februari presenteren Zaanse culturele organisaties zich om te laten zien wat het brede aanbod in Zaanstad is aan culturele cursussen, creatieve workshops, vrijwilligerswerk en nog veel meer.

Lees meer
Voorstelling Hendrik Groen

Maak van een gewone middag een theatermiddag

Voor iedereen die van een gewone middag een heerllijke middag uit wil maken is er ‘Theater in de middag,’ in het Zaantheater.

Lees meer
Dinsdagmiddagteam Stemmen

Zaanse zestigplussers beslissen wat er in het Zaantheater te zien is

Afgelopen week was het zover. Het dinsdagmiddagteam, bestaande uit acht Zaanse zestigplussers, hielpen de programmeurs van het Zaantheater tijdens spannende stemrondes met het kiezen van middagvoorstellingen voor seizoen 2023-2024.

Lees meer
BEWERKT MELEK Foto's Volle Foyer En Stoelen Muze Fotograaf Yasmine Hamouda (4) (1)

Schuif aan bij Samen uit

Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit.

Lees meer
PHOTO 2022 10 31 15 15 02 (00000004)

Alleengaand? Ga Samen uit in het Zaantheater met Rubia Enser

Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit.

Lees meer
Inna En Francine

Zaans Zilver zorgt voor ‘Lichtpuntjes’

Op zondagmiddag 19 juni 2022 was de voorstelling ‘Lichtpuntjes’ van Zaans Zilver te zien in het Zaantheater.

Lees meer