Fokker Blankers Tol

Met Renée Fokker, Anne Will Blankers en Henriëtte Tol

Fokker Blankers Tol is een tragikomedie over drie sterke vrouwen die beginnen te wankelen. Drie zussen treffen elkaar op wat voor iedereen een kruispunt blijkt te zijn. Gedrieën verstoppen ze zich even voor de wereld, om op adem te komen, en zich te verliezen in herinneringen.  Maar dan blijken er best wat oude koeien in de sloot te liggen, en lijken in de kast. Een avond vol acteursgeweld met hilarische, beeldende scènes.

Deze tragikomedie is geïnspireerd door de drie formidabele actrices Anne Wil Blankers (o.a. Driving Miss Daisy, Moeders en Zonen), Henriëtte Tol (o.a. Soldaat van Oranje, Bloedverwanten) en Renée Fokker (o.a. Judas, Wie is de Mol).

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Guy Clemens
Met: Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol en Renée Fokker
Overige: Tekst: Marijke Schermer

Alleengaand? Ga Samen uit naar Fokker Blankers Tol
Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit. Bij Fokker Blankers Tol zit gastvrouw Manja Markies vanaf 13.00 uur klaar aan de Samen uit-tafel in de foyer met koffie en thee. Ook in de pauze en na de voorstelling kun je bij Manja aanschuiven en er samen met andere alleengaande theaterliefhebbers een gezellige avond van maken.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij een Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest zelf de rang en zitplaats naar keuze. Je hoeft je niet vooraf op te geven en er worden geen extra kosten in rekening gebracht; deelname aan Samen uit is gratis.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om na afloop van deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater