Jamai met live band

I’m Still Standing – Tribute to Elton John

Dit theaterseizoen komt er een droom voor Jamai uit. Samen met zijn live-band reist hij langs de mooiste theaters om een ode te brengen aan zijn muzikale held, Elton John. Jamai en zijn live-band geven een kleurrijk en opzwepend concert als ode aan deze geweldige artiest.

De inspiratie voor zijn creativiteit heeft Jamai te danken aan deze excentrieke en eigenzinnige rockster. Jamai viert zijn liefde voor de songs van Elton met hits als I’m Still Standing, Cold Heart, Rocket Man tot aan de Lion King en terug via de Yellow Brick Road.

My gift is my song … and this one for you!

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Alleengaand? Ga Samen uit naar Jamai
Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit. Bij Jamai zit gastvrouw Rubia Enser vanaf 19.00 uur klaar aan de Samen uit-tafel in de foyer met koffie en thee. Ook in de pauze en na de voorstelling kun je bij Rubia aanschuiven en er samen met andere alleengaande theaterliefhebbers een gezellige avond van maken.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij een Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest zelf de rang en zitplaats naar keuze. Je hoeft je niet vooraf op te geven en er worden geen extra kosten in rekening gebracht; deelname aan Samen uit is gratis.

Zaantheater en De Zaanse Regenboog

Theater gaat over iedereen en is voor iedereen. Samen met de Zaanse Regenboog , de LHBTIQ+  organisatie van de Zaanstreek, organiseert het Zaantheater voorstellingen met thema’s als seksualiteit, gender, inclusiviteit, genderidentiteit, lhbt-emancipatie en diversiteit. Voorstellingen waarin je jezelf herkent of die je blik verruimen.

DZR Logo Online Orgineel

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater