Karin&Oldschool Fotograaf Richard Broekhuijzen Zaantheater
Karin&Oldschool Scenefoto
Karin&Oldschool Scenefoto3
Karin&Oldschool Scenefoto2

Karin Bloemen & Old School Band

Gladys, Ella, Barbra, Adele… Karin!

Karin Bloemen is terug met een nieuwe zoektocht naar grote, muzikale inspiratiebronnen. Het repertoire van grootheden als Ella Fitzgerald, Barbra Streisand, Stevie Wonder en Gladys Knight wordt door Karin & Old School Band in een nieuw jasje gestoken en ‘eigen’ gemaakt. Ook zal Karin het publiek trakteren op een aantal eigen nummers.

In 2019 speelde Karin Bloemen voor het eerst een ‘old school muzikale theatertour’ samen met de Old School Band. Deze voorstelling, getiteld ‘Billie, Aretha, Norah, Amy… Karin!’ was zo’n groot succes dat er een vervolg niet kon uitblijven. En dat vervolg is er nu!

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Marnix Busstra

Alleengaand? Ga Samen uit naar Karin Bloemen
Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit. Bij Karin Bloemen zit gastvrouw Rubia Enser vanaf 19.00 uur klaar aan de Samen uit-tafel in de foyer met koffie en thee. Ook in de pauze en na de voorstelling kun je bij Rubia aanschuiven en er samen met andere alleengaande theaterliefhebbers een gezellige avond van maken.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij een Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest zelf de rang en zitplaats naar keuze. Je hoeft je niet vooraf op te geven en er worden geen extra kosten in rekening gebracht; deelname aan Samen uit is gratis.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater