Voorkant Zaantheater

Bereikbaarheid & Parkeren

Het Zaantheater heeft een centrale ligging in metropoolregio Amsterdam en is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast beschikt het Zaantheater over een eigen parkeergarage, gelegen onder het theater. 

Adres
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam
T: 075 6555 333
E: info@zaantheater.nl

Met de auto
Het Zaantheater is goed te bereiken met de auto. Let op, elke dag tussen 12.00 en 18.00 uur (donderdagen tot 21.00 uur) is het Zaantheater niet bereikbaar met de auto via de Czaar Peterstraat. Dit in verband met pollers (beweegbare paaltjes) ter hoogte van de Zilverpadsteeg. Je kunt dan het beste navigeren via de Peperstraat. Plan de reis via Google Maps.

Met de trein
Het Zaantheater is met 15 minuten lopen eenvoudig bereikbaar vanaf station Zaandam. Plan de reis met de trein. Loop vanaf het station richting Centrum de winkelstraat in (Gedempte Gracht). Loop deze winkelstraat helemaal uit en ga vóór de brug rechtsaf. Recht voor je uit zie je de Dam met midden op de Dam het standbeeld van Czaar Peter. Als je bij het standbeeld de weg naar links vervolgt zie je het Zaantheater aan je rechterhand liggen.

Kom je met de fiets? Dan kun je hier je fiets stallen: Fietsenstallingen 

Parkeergarage Zaantheater
Het Zaantheater heeft een eigen parkeergarage. Het is mogelijk om gasten van het evenement van een uitrijkaart te voorzien. NB: de parkeergarage van het Zaantheater heeft een hoogte van max. 1.90m.

Mocht de parkeergarage van het Zaantheater vol zijn dan kunnen gasten uitwijken naar  Q-park parkeergarage De Rozenhof of parkeren op parkeerterrein de Burcht en vanaf daar via de Wilhelminabrug naar het Zaantheater oversteken. Hier geldt betaald parkeren.

Let op: Op straat geldt een maximale parkeerduur van 2 uur. Parkeer dus in een van de parkeergarages om een bekeuring te voorkomen.