Rob En Emiel Voorstelling Show

Rob & Emiel

The Da Vinci Ode

Rob en Emiel nemen je mee in een magische en niet te bevatten voorstelling vol humor. In een unieke mix van cabaret en magic ontrafelen ze geheimen en mysteries, en proberen ze de code te kraken. Met psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading nemen ze je mee op een reis door de tijd. “Podiumkunstenaars van wereldniveau”, schrijft de Theaterkrant.

Rob & Emiel wonnen al tientallen nationale én internationale magieprijzen en maken tv-programma’s over magic. The Da Vinci Ode is hun achtste avondvullende theatershow, waarin ze je versteld doen staan en je laten twijfelen over alles wat je dacht dat echt was.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Recensies

De raadsels van Rob en Emiel maken je helemaal gek waar je bij zit.

Theaterkrant

Rob en Emiel staan op eenzame hoogte

Musicalnieuws

Topniveau, strak en vakkundig uitgevoerd

Theaterparadijs

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan de voorstelling op vrijdag 5 april lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater