Valentina Toth Wildbloei (C)Anne Van Zantwijk 17
Valentina Toth Wildbloei (C)Anne Van Zantwijk 57

Valentina Tóth

Wildbloei

  • Theater & Toneel

Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ze werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. De Volkskrant beschreef haar werk als “een eigenzinnig mengsel van kleinkunst, klassieke muziek opera en musical” en de Theaterkrant schreef: “Wat een muzikaliteit, wat een podiumkracht, wat een lef!” Na haar voorproefje tijdens Comedynight komt ze nu met haar eerste avondvullende voorstelling Wildbloei naar het Zaantheater, een ode aan de hysterische vrouw.

In deze tragikomische, muzikale en over the top one woman show verkent ze de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij. Met een mix van opera, theater, musical, kleinkunst, klassieke muziek en comedy voert Valentina verschillende hysterische vrouwen ten tonele: onder andere een moordlustig geworden slachtoffer van de toeslagenaffaire, een body positive K3-sterretje en de Koningin van de Nacht passeren de revue, om uiteindelijk uit te komen bij Valentina zelf.

Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages, houdt ze met Wildbloei haar publiek onder schot en brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. Ook goed.

Met korting naar Cabarettalent in de Kleine zaal
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cabarettalent in de Kleine zaal. Koop je kaarten voor minimaal drie voorstellingen uit deze serie dan betaal je slechts €17,50 per kaartje. Lees hier meer over de serie of ga direct naar deze link waarmee je de serie kunt bestellen

Kleine Zaal Laatste kaarten

Prijzen

€ 19,50 - € 19,50
Regulier
Rang 1 € 19,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Stephanie Louwrier
Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Cabarettalent in de kleine zaal, Jong, Nieuw talent, Humor

Recensies

Wildbloei is een unieke performance van het megatalent Valentina Tóth.

De Volkskrant

Valentina Tóth heeft een perfect debuutprogramma afgeleverd, een frisse wind in kleinkunstland, een wervelwind.

Theaterkrant