Alex Klaasen

No ponies – Een éénmansrevue

  • Theatershow

*Deze voorstelling kon helaas niet doorgaan op zaterdag 9 december. De voorstelling is verplaatst naar 1 juni 2024. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen. Daar heeft hij echt behoefte aan. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uitgangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex. Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite.

No Ponies – Een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van zijn eerdere revues met een bonte stoet aan kleurrijke types. Er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en zal Alex in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Mét echte balletmaillot!

De pers over No Ponies:

''No Ponies is helemaal van nu.'' - de Volkskrant (★★★★)

''Klaasen is een meester in parodieën.'' - Trouw (★★★★)

''Klaasen toont opnieuw zijn enorme talent voor zang en cabaret.'' - NRC

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 21,75 - € 42,45
Regulier
Rang 1 € 36,50
Rang 2 € 30,65
Rang 3 € 21,75
Toprang € 42,45
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Peter van de Witte
Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Publiekslievelingen, Avondje uit, Humor, Met vriendinnen

Zaantheater en De Zaanse Regenboog

Theater gaat over iedereen en is voor iedereen. Samen met de Zaanse Regenboog , de LHBTIQ+  organisatie van de Zaanstreek, organiseert het Zaantheater voorstellingen met thema’s als seksualiteit, gender, inclusiviteit, genderidentiteit, lhbt-emancipatie en diversiteit. Voorstellingen waarin je jezelf herkent of die je blik verruimen.

DZR Logo Online Orgineel

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

20231019 PFB4089 1200Px Foto Pascal Fielmich (1)