Rundfunk Voorstelling Cabaret
Rundfunk Scenebeeld
Rundfunk Scenebeeld2

Rundfunk

Schau

  • Cabaret
Albert Heijnzaal Uitverkocht
Meer Info

Na het succes van Wachstumsschmerzen en Todesangstschrei is Rundfunk terug met de nieuwe voorstelling Schau. Nog grootser en scherper! Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, op naar de Schauburg!

Rundfunk
Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de cabaretprijs Neerlands Hoop 2018. Ook voor hun tweede voorstelling Todesangstschrei werden zij genomineerd voor de Neerlands Hoop. Na een succesvolle televisieserie, een bioscoopfilm en twee uitverkochte theatertours, komen de heren met een nieuwe komedieserie op televisie: Rundfunk: Duco en Roy.

Waarschuwing: in de voorstelling Schau zitten stroboscopische lichteffecten.

Albert Heijnzaal Uitverkocht

Prijzen

€ 18,25 - € 34,05
Regulier
Rang 1 € 29,50
Rang 2 € 25,05
Rang 3 € 18,25
Toprang € 34,05
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Humor, Jong, Publiekslievelingen

Recensies

Rundfunk-mannen bewijzen wéér hoe oergeestig ze zijn.

Telegraaf

De twee beheersen de kunst van het sketches maken tot in de puntjes.

Trouw

Er is op dit moment geen theaterduo dat zoveel lach uit de zaal weet te trekken als Rundfunk.

Theaterkrant

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater