20231019 PFA0983 1200Px Foto Pascal Fielmich

ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan de voorstelling heerlijk te dineren? Dit seizoen zijn de deuren van ons restaurant weer open. Het voormalige MUZE heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en wordt gerund door chef-kok Aaron en gastvrouw Cheyenne. Chef Aaron kookt zoveel mogelijk met verse seizoen- en streekproducten. Er is een vast driegangenmenu dat elke maand wisselt, waarbij je kunt kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch*. Het menu kost €36,75 per persoon.

Hoe boek je een tafel?
Boek je tafel gelijktijdig met het bestellen van je voorstellingskaarten, of maak een losse restaurantboeking via de agenda hieronder en laat je culinair verrassen.

Bekijk hieronder de maandmenu's van oktober t/m januari
Menu december / kerstmenu* 
Menu januari
Menu februari

*Ben je veganist of heb je een allergie? Laat ons dit van tevoren weten via info@zaantheater.nl
 Voor het ultieme kerstgevoel kun je van 17 tot 24 december kiezen voor ons kerstmenu. Je hoeft je keuze niet vooraf aan ons door te geven. Dit kun je ter plekke bijbestellen. 

Pauze- en nagenietarrangementen
Dit seizoen serveren we weer heerlijke pauze- en nagenietarrangementen in de foyer. Reserveer een Heerlijk Hartig of Zalig Zoet pauzearrangement (bij voorstellingen met een pauze), of geniet van lekkere borrelplank na afloop van de voorstelling en maak je avond compleet.

Zoek hier je diner of arrangement