Web George & Eran Producties Je Mag Ook Niks Meer Zeggen Diederick Bulstra

George & Eran Producties

Je mag ook niks meer zeggen

  • Theater & Toneel
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Je mag ook niks meer zeggen is een actuele, persoonlijke stand-up theatervoorstelling over verschuivende grenzen. Over nieuwe woorden en oude gebruiken. Over twee jongens, Jonata en Eran, van verschillende afkomsten en generaties die op zoek gaan naar een veilig looppad door dit moderne mijnenveld. Met veel humor en vaart balanceren ze op het dunne koord van elkaars grenzen en die van een veranderende maatschappij. De ene stap voorzichtig voor de ander zettende. Voorzichtig. Adem in, adem uit. Kijk waar je loopt. Want een misstap is zo begaan…

George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan de Syrische Nederlander George Elias Tobal en Joodse Hollander Eran Ben-Michaël het hart vormen en waar altijd nieuwe, zelfgeschreven stukken worden gemaakt. Wij geven met onze voorstellingen een menselijk gezicht aan grote thema’s die zich afspelen binnen en buiten de grenzen van ons kikkerlandje en onze stad of buurt. Zo proberen we grip te krijgen op brandende en soms abstracte kwesties en gebeurtenissen, thema’s die ons dagelijks leven binnendringen en ons bewust of onbewust beïnvloeden.

Bekende voorstellingen van George & Eran Producties zijn onder meer George & Eran worden racisten, de brieven van Mia en Jihad van Liefde.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1
€22,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Met: Eran Ben-Michaël & Jonata Taal
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Humor
Kleine Zaal Bestel

Diner & Arrangementen

Theaterarrangement

Theater-arrangement

De hele avond zorgeloos genieten van je bezoek aan het Zaantheater doe je met het Theater-arrangement. 

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Een man een man

Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts

info & kaarten
Meer voorstellingen