IVY Scenebeeld
IVY Scenebeeld2
IVY Scenebeeld3

IVY

& de rest

& de rest is een komische ode aan individualiteit. Een humoristische muziektheatervoorstelling over groepsdrang, waarin hilarische en ongemakkelijke scènes worden afgewisseld met vierstemmige versies van bekende én minder bekende nummers. Denk aan The Beatles en Coldplay, maar ook aan Duncan Laurence en Stromae.

Kom lachen, wegdromen, wakker schrikken en genieten. Maar laat je vooral verrassen, door IVY (voorheen bekend als de Meisjes met de Wijsjes).

De Meisjes met de Wijsjes over nieuwe naam IVY
“We zijn het nog steeds, maar net wat cooler laat maar zeggen. In nog sexiere outfits, nieuwe arrangementen, die ook in andere talen mogen én onder een nieuwe naam. Haal de Y weg en wat blijft er over? De Romeinse IV (4)! Spreek "I V" uit op z'n Engels en krijg weer IVY. Een krachtige, internationale vrouwennaam, die niet meteen (verkeerde) associaties oproept, zodat de nieuwsgierigheid geprikkeld kan worden. Daarbij vinden we het mooi dat de V symbool staat voor Vrouw, Venus, Vocaal, Vierstemmig en Vrij. En nog een laatste duit in het zakje: Met zijn vieren klinken onze stemmen als één stem. One Voice. 1V. IV. IVY.”

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Bart van den Donker
Met: Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink, Fardoe Swaanswijk

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater