Web Tim Hartog Frictie Liggend (C)Anne Van Zantwijk

Tim Hartog

Frictie

  • Cabaret
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Op het eerste gezicht is Tim een sympathieke knul, met deugdelijke normen en waarden. Maar deze piekerende ADHD'er, die is opgegroeid in Rotterdam Zuid, bezit meer tegenstrijdigheden die hem gevormd hebben. En juist die tegenstrijdigheden maken Tim een observerende komiek, die speelt met aannames en vooroordelen. Iedereen wil een zo leuk en comfortabel mogelijk leven leiden. Dit bereik je alleen niet door de gebaande paden te bewandelen. We moeten de confrontatie aangaan met onszelf en de wereld om ons heen, want zonder frictie is verandering ver te zoeken. En dat leuke leven al helemaal.

Hij is bekend van de allereerste Rijnmondse Oudejaarsconference (2023) en haalde de finale van de tv-quiz De Slimste Mens.

Over Tim

Tim studeerde in 2010 af aan de Koningstheateracademie en stond in 2015 in de finale van het Leids Cabaret Festival. Hij is een graag geziene gast in het Nederlandse comedycircuit, bijvoorbeeld in Club Haug in Rotterdam, en is daarnaast een veelgevraagd presentator. Op televisie was hij te zien bij The Comedy Factory en De Grote Improvisatieshow. Hij speelde op grote festivals zoals Paaspop en Lowlands. Met zijn ontwapende charme en een hoge dosis grappen weet hij ieder publiek in te pakken. 

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1
€19,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Reacties

Juryrapport Leids Cabaret Festival

"Tim is een echte stand-upper, gezien zijn interactie met het publiek en de hoge dosis grappen. Tegelijkertijd bevat zijn voorstelling ook een rode draad." 

Caberet.nl

"Hartog zegt in zijn show: ‘Als je niks te melden hebt, zeg dan niks’, maar Hartog heeft zeker wat te melden."

Extra informatie:

Regie: Wilhelmer van Efferink
Met: Tim Hartog
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Cabarettalent in de kleine zaal
Kleine Zaal Bestel

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling (bij een matinee na afloop voorstelling) zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Najib Amhali

30 jaar on stage

info & kaarten
Meer voorstellingen