Kirsten van Teijn

Jaloezie is een bitch

  • Cabaret
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Kirsten voelt zich een rijke bitch met niet één, maar twee relaties. Polyamorie onder de knie! Maar als haar vriendin ineens verliefd wordt op een ander, wordt haar ‘open mind’ keihard op de proef gesteld. In Jaloezie is een bitch gaat Kirsten het gevecht aan met juicy jealousy; een verboden emotie doordrenkt van liefde, maar mét giftanden.

In 2022 won Kirsten de VSCD-cabaretprijs Neerlands Hoop voor (S)Experiment, over de (on)mogelijkheid om tegelijkertijd een relatie met een man én een vrouw aan te gaan. Deze keer neemt ze het publiek met hartverscheurende humor mee in een opzwepende, kleurrijke en muzikale voorstelling over onconventioneel liefhebben en hoe dat vorm te geven.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1
€21,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Reacties

Parool

"Van Teijn kreeg voor (S)Experiment de Neerlands Hoop. Jaloezie is een bitch laat zien dat die onderscheiding terecht was. Het patriarchaat is zelden zo lollig onder vuur genomen."

Theaterkrant

"Buitengewoon grappig en ook ontroerend… een puike actrice… straffe techno, met een verrassende, bitterzoete verwijzing naar Dolly Parton…"

Volkskrant

"Van Teijn blinkt uit in vertelkracht en sfeer."

Extra informatie:

Regie: Vincent van den Elshout
Met: Kirsten van Teijn
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Humor, Verrassend bijzonder
Kleine Zaal Bestel

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling (bij een matinee na afloop voorstelling) zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Najib Amhali

30 jaar on stage

info & kaarten
Meer voorstellingen