Web René Van Meurs Noodzakelijk Kwaad L (C) Kevin Orduña Scala Photography

René van Meurs

Noodzakelijk kwaad

  • Cabaret

Wat doe je als je eindelijk alles voor elkaar hebt? Lekker van genieten, toch? Een duik nemen, koppie onder in je eigen geluk! Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien loeren er kapers op de kust. En dan voelt het alsof je, koste wat kost, dat heerlijke leven moet beschermen.

René zit op de piek van zijn geluk, het lijkt hem te komen aanwaaien. Maar vraag hem hoe het écht met ‘m gaat en je zult geen eenduidig antwoord krijgen. Wel een goed doordacht en hilarisch antwoord natuurlijk.

In zijn nieuwe voorstelling Noodzakelijk kwaad neemt René het leven weer eens goed onder de loep en doet hij eerlijk een boekje open. Over zijn vrijheid-blijheid, maar ook over de keerzijde van het altijd-vrolijke-oranje-mannetje.

Met zijn vorige voorstelling won hij de Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma. René is ‘eerlijk, liefdevol en grappig,’ aldus de Volkskrant en ‘ontwapenend, ontroerend en oprecht,’ volgens het Algemeen Dagblad.

Over René van Meurs:

René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vijf avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Hij won met zijn vorige voorstelling 2636 de Poelifinario, de prijs voor het beste cabaretprogramma.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€28,50 €24,25 €17,75 €32,85
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Reacties

de Volkskrant

"Eerlijk, liefdevol en grappig: in de nieuwe show van René van Meurs valt alles op z'n plek."

Algemeen Dagblad

"Duizelingwekkend tempo. Ontwapenend, ontroerend en oprecht."

Extra informatie:

Regie: Laurens Krispijn de Boer
Met: René van Meurs
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Avondje uit, Publiekslievelingen, Humor
Albert Heijnzaal Bestel

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling (bij een matinee na afloop voorstelling) zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Najib Amhali

30 jaar on stage

info & kaarten
Meer voorstellingen