Voorstelling Aya

Scholen

Jaarlijks ontvangt het Zaantheater vele scholen uit de Zaanstreek om voorstellingen te bezoeken. Ook is het mogelijk om als school een zaal te reserveren of een rondleiding te boeken. Kijk hieronder voor de verschillende opties. Wil je meer informatie? Neem contact op met Barbara Tepper via educatie@zaantheater.nl of bel 075 6555 335.

Met school naar een voorstelling
Via het FluXus-cultuurmenu bezoeken ieder jaar duizenden basisschoolkinderen het Zaantheater. Wil je met jouw school een voorstelling bezoeken buiten het FluXus-cultuurmenu, dan kunt je altijd contact met ons opnemen. Ook voor een besloten voorstelling voor het voortgezet onderwijs of theaterbezoek met CKV of andere schoolvakken zijn er volop mogelijkheden bij het Zaantheater.

Cultuurkaart
De Cultuurkaart is er specifiek voor leerlingen en docenten in het voortgezet onderwijs. Met de Cultuurkaart kunnen scholen voorstellingen en workshops boeken bij bijvoorbeeld het Zaantheater. Zo kunnen scholieren naar spannende, prikkelende, ontroerende, mooie of uitdagende voorstellingen. Hier kan je meer lezen over de Cultuurkaart.  

Rondleidingen voor het Basisonderwijs
Lijkt het je leuk om met de hele klas op avontuur te gaan achter de schermen van het Zaantheater? Er worden speciale theatrale rondleidingen gegeven voor kleuterklassen. Ook zijn er rondleidingen voor de andere klassen van het Basisonderwijs.

Huur een zaal voor een bijzondere gelegenheid
Viert jouw school een jubileum, wil je een speciaal evenement of een diploma-uitreiking organiseren of een feestelijke voorstelling geven? Dat kan in het Zaantheater. Zowel onze grote zaal, de kleine zaal en de foyer zijn beschikbaar.

Bestel gratis theaterposters en flyers voor in school
In het Zaantheater hebben we altijd flyers en posters over die we weg kunnen geven. Heb je interesse? Neem dan ook contact op met Barbara Tepper via educatie@zaantheater.nl.