Web Najib Amhali 30 Jaar On Stage Liggend (C) Foto Inderinho&Artwork Arie Koomen2

Najib Amhali

30 jaar on stage

  • Cabaret

Het nieuwe theaterseizoen gaat van start! En wie kan dit seizoen beter openen dan een man die dit jaar al 30 jaar op het podium staat en in die 30 jaar de vele harten heeft veroverd? Najib Amhali. In 30 jaar on stage blikt hij terug op zijn leven, van Marokko tot Krommenie, van de toneelschool in Utrecht, via Comedytrain naar drie keer een uitverkocht Ziggo Dome. In deze jubileumshow trakteert hij het publiek op nieuwe verhalen, waarbij bekende scenes en typetjes ook voorbij komen.  Met zijn levensverhaal als rode draad. Een Hollywood verhaal in Nederland.

Najib werd geboren in een Marokkaans gezin dat begin jaren ’70 neerstreek naast een linoleumfabriek in Krommenie. Een leven in de middenstand lag voor de hand, maar na de middelbare school wilde hij duidelijk iets anders: publiek, podium en spotlights. In 1994 studeerde hij af aan de toneelschool te Utrecht en was hij klaar om de wereld te veroveren. Maar de wereld was nog niet klaar voor hem.

Hij ging van de ene auditie naar de andere en kreeg uiteindelijk een rol aangeboden in een jeugdtheatervoorstelling. Dit bleek een goede leerschool. Hij ontdekte hierna de Comedytrain en begon korte cabaretoptredens te maken. Het Nederlands publiek maakte kennis met een natuurtalent. Ze zagen iemand die met verhalen uit zijn eigen leven een volle zaal twee uur lang in de ban kan houden.

Met als voorlopig hoogtepunt tot drie keer toe een uitverkochte Ziggo Dome. Najib gaat er in deze show helemaal voor om je opnieuw te verrassen en zijn nieuwe karakters weer legendarisch te maken.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€34,50 €27,60 €17,30 €41,40
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Titus Tiel Groenestege
Met: Najib Amhali
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Avondje uit, Humor
Albert Heijnzaal Bestel

Diner & Arrangementen

Theaterarrangement

Theater-arrangement

De hele avond zorgeloos genieten van je bezoek aan het Zaantheater doe je met het Theater-arrangement.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Rayen Panday & Friends

All We Want for Christmas

info & kaarten
Rayen Panday & Friends