Web Rayen Panday All We Want For Christmas (C) Anne Van Schaïk Hoogendam

Rayen Panday & Friends

All We Want for Christmas

  • Cabaret
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Rayen houdt van kerst en kerst houdt van Rayen. Dat schreeuwt om een kerstshow. En eindelijk is deze er nu! Samen met zijn comedy- en muziekvrienden gaat hij, in deze glinsterende kerstshow, op zoek naar wat kerst tot kerst maakt. Wat zijn de onmisbare ingrediënten van een kersthit, en lukt het Rayen dit jaar om er een te schrijven? Samen met zijn collega’s en het publiek gaat Rayen op zoek naar het ultieme kerstgevoel. Laat je onderdompelen in deze ultieme kerst-revue met comedy, muziek en meer glitters dan je aankan. Dit wil je, ook als je dacht van niet.

Rayen Panday (Zaandam, 1983) deed in 2008, tijdens zijn rechtenstudie, mee aan een open podium voor stand-up comedy. In datzelfde jaar wint hij in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival de Persoonlijkheidsprijs. In 2010 begint Rayen aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken en in februari 2023 heeft hij zijn zesde voorstelling Focus afgerond. Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft sinds 2020 een wekelijkse podcast vanuit Toomler met comedian Stefan Pop. In verschillende tv-programma’s is hij een graag geziene gast, denk aan The Roast, Weet ik veel, Ik Hou van Holland en LOL seizoen 1 en 2. In december ’23 was hij een van de comedians bij Lubach’s Avondshow Stand-ups.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1
€24,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Met: Rayen Panday
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Publiekslievelingen, Humor, Cabarettalent in de kleine zaal, Avondje uit
Kleine Zaal Bestel

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Najib Amhali

30 jaar on stage

info & kaarten
Meer voorstellingen

Wil je graag naar de voorstelling, maar liever niet alleen?
Schuif dan vrijblijvend aan bij Samen uit! Op zondag 15 december staat er een uur voor aanvang een gastvrouw klaar je te ontvangen met een kopje thee of koffie. Je kunt vrijblijvend aansluiten. Ook in de pauze en na afloop is zij aanwezig om nog gezellig na te praten over de voorstelling. Meer informatie over Samen uit.

BEWERKT MELEK Foto's Volle Foyer En Stoelen Muze Fotograaf Yasmine Hamouda (4) (1)