Web Skip 'T Script On Tour Liggend

Skip 't script

On Tour

  • Cabaret, Theater in de middag
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Bij Skip ’t Script komen scènes voor je ogen tot leven. Jong talent gooit zichzelf voor de leeuwen… en jij bent erbij! Skip ’t Script is feest voor het publiek. Het is live, het is echt, het is rauw. De acteurs weten van niets en jij weet meer! Hét recept voor ongemakkelijke situaties, herkenbare scènes en hilarische plottwists!

Je krijgt een kijkje in de keuken van acteurs. De spelers weten van tevoren van niets. Spelleider Mark Ram bereidt casussen voor en geeft de spelers ter plekke een scène en een geheim. Zelf horen de acteurs niet het hele verhaal, maar het publiek weet alles. Niemand weet wat er gaat gebeuren.

Over de makers
Skip ’t Script maakt verfrissend, snel en gelaagd improvisatietheater van deze tijd. De vaste spelersgroep bestaat uit de geprezen talenten Myrte Siebinga (winnaar publieksprijs Amsterdams Kleinkunstfestival 2023), Maurits Wijmenga (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2023) en Olivier Herter (winnaar filmprijs op Filmfestival van Venetië 2023). Daarnaast staat een poel van getalenteerde jonge acteurs te popelen om mee te spelen. Mark Ram is meester in het bedenken van casussen en leidt de avond in goede banen.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1
€23,00
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Mark Ram
Met: Myrte Siebinga, Maurits Wijmenga en Olivier Herter
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Theater op de dinsdagmiddag
Kleine Zaal Bestel

Diner & Arrangementen

Dinsdagmiddaglunch

Dinsdagmiddag-lunch

Kom je naar de dinsdagmiddag voorstelling? Kom dan vooraf ook lekker lunchen in het ZaanTheaterrestaurant!

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Najib Amhali

30 jaar on stage

info & kaarten
Meer voorstellingen