Hulde!

Met Carine Crutzen en Bert Luppes

  • Theater & Toneel

Hulde! is een hartverwarmende trip down memory lane, een tour de force waarin theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes meerdere rollen spelen. Geesje en Adam vieren hun zeventigjarig huwelijk. Hoera! Als ze het feestzaaltje binnenlopen lijkt het alsof ze een tijdmachine instappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op en al gauw dwalen we met hen door een caleidoscopisch labyrint van belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flower power, Ban-De-Bom, goedmaakseks, pubers, het lege nest syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer... enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje en Adam de vraag op of hun relatie hun wel het geluk heeft gebracht waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

De tekst van deze dollemans-trip down memory lane is van Peer Wittenbols, die recentelijk de prestigieuze Charlotte Köhler Prijs 2023 ontving voor zijn theateroeuvre. In regie van alleskunner Titus Tiel Groenestege.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€29,50 €25,05 €18,25 €34,05
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Titus Tiel Groenestege
Met: Carine Crutzen en Bert Luppes
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Albert Heijnzaal Bestel

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling (bij een matinee na afloop voorstelling) zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan. 

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Een man een man

Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts

info & kaarten
Meer voorstellingen