Een rits te ver 2.0

Pretpakhuis & Jon van Eerd

  • Theater & Toneel, Theater in de middag

Harrie is terug. En hoe! Deze topkomedie van Jon van Eerd is eindelijk weer te zien in uw theater. Deze hilarische voorstelling die zich rond een dolkomisch verhaal op camping de Wielewaal afspeelt, is volledig in een nieuw jasje gestoken. Hij is nóg sneller, nóg grappiger, nóg hysterischer en helemaal van deze tijd! Jon van Eerd laat zich als tekstschrijver én als regisseur weer van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien. En zoals je weet; als er iemand de koning van de komedie is dan is hij het wel. Op alle fronten!

De voorstelling staat garant voor een kolderieke avond waarvan u nog dagenlang, blauw van het lachen, plezier zult hebben. Met een fantastische cast die meester is in het genre. Met onder anderen Marjolijn Touw, Mar-go Dames, Arie Cupé, Dick Cohen en Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen.

Over de voorstelling
Iemand is met een duivels plan bezig de camping van Harrie Vermeulen zwart te maken, en daarom komt de inspectie van de gemeente de stand van zaken opnemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk die inspecteur? Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar clipbord. Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor. Hij is vooral verantwoordelijk voor het mislukken van alle plannen van Harrie. Als de inspectrice door toedoen van Harrie haar geheugen verliest en Harrie doet alsof zij zijn vrouw is, zijn de rapen pas echt gaar.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€32,50 €27,45 €19,75 €37,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Jon van Eerd
Met: Joey Schalker, Marjolijn Touw, Arie Cupé, Margo Dames, Dick Cohen en anderen
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Publiekslievelingen, Humor
Albert Heijnzaal Bestel

Diner & Arrangementen

Nagenietarrangement 2

Nageniet-arrangement

Wil je na de voorstelling nog even gezellig napraten? Boek dan een heerlijk Nageniet-arrangement bij je tickets.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Een man een man

Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts

info & kaarten
Meer voorstellingen