Theater Oostpool

Cock, met o.a. Peter Blok

Voor het eerst in Nederland: de bekroonde voorstelling Cock. Een scherp en humoristisch toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit. Als John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij – tot zijn eigen verbazing – de vrouw van zijn dromen. Doet het er toe tot wie je je aangetrokken voelt? Met acteurs Daniel Cornelissen, Sander Plukaard, Joy Delima en Peter Blok.

Regisseur Char Li Chung, die eerder o.a. Edward II – The gay king en De Bananengeneratie maakte, is terug met een queer voorstelling over de wereld van nu: “Cock biedt een verfrissende en liefdevolle kijk op seksualiteit, onze obsessie met zekerheid en ons diepgewortelde ongemak met ambiguïteit. Waarom moeten we ons in een wereld vol eindeloze mogelijkheden beperken met labels?”

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Char Li Chung
Met: Daniel Cornelissen, Joy Delima, Peter Blok en Sander Plukaard
Overige: Tekst: Mike Bartlett

Recencies

Een van de leukste en geestigste voorstellingen sinds lange tijd.

Volkskrant

Een fascinerende en brutale performance die aan het denken zet.

NRC

Char Li Chung laat zijn acteurs floreren en bewijst daarmee zijn talent voor het regisseren van teksttoneel.

Theaterkrant

Zaantheater en De Zaanse Regenboog

Theater gaat over iedereen en is voor iedereen. Samen met de Zaanse Regenboog , de LHBTIQ+  organisatie van de Zaanstreek, organiseert het Zaantheater voorstellingen met thema’s als seksualiteit, gender, inclusiviteit, genderidentiteit, lhbt-emancipatie en diversiteit. Voorstellingen waarin je jezelf herkent of die je blik verruimen.

DZR Logo Online Orgineel

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater