Rust En Vreugd Voorstelling

Rust en Vreugd

Dé opvolger van de Hendrik Groen reeks

Met Doris Baaten, Wil van der Meer, Linda Wagenmakers e.a.

  • Theater & Toneel

Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. Emma besluit vlak na de dood van haar man een tuinhuisje te betrekken bij volkstuinvereniging ‘Rust en Vreugd’. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. Helaas geven niet alle bewoners haar een warm welkom. Daarom besluit ze samen met haar nieuwe vrienden vol bravoure in actie te komen.

De schrijver van Hendrik Groen weet wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. Met veel humor en vilein. Rust en Vreugd is een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Ook Zaanse spelers doen mee
Naast een topcast bestaande uit Doris Baaten, Wil van der Meer, Sanne Fransen, Linda Wagenmakers en Scott Reniers spelen meerdere amateurs van musical- en toneelverenigingen uit de regio mee.

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 20,75 - € 40,05
Regulier
Rang 1 € 34,50
Rang 2 € 29,05
Rang 3 € 20,75
Toprang € 40,05
vriendenloterij
Rang 1 € 27,60
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Bruun Kuijt
Met: Doris Baaten, Wil van der Meer, Sanne Franssen, Linda Wagenmakers en Scott Reniers
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Avondje uit, Humor

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater