Ronald Goedemondt 07

Ronald Goedemondt

Met knielende knikjes

Cabaretier en Sluipschutter Ronald Goedemondt komt naar het Zaantheater met zijn achtste avondvullende voorstelling Met knielende knikjes. De show wordt geprezen door de pers en overladen met sterren. ''Goedemondt verrast in een magistraal Met knielende knikjes.'', aldus NRC (★★★★★).

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

Kaartverkoop via Smart Secure Tickets
Op dinsdag 27 juni aanstaande om 13.00 uur begint de kaartverkoop. Vrienden van het Zaantheater konden vanaf dinsdag 20 juni al kaarten kopen. Op uitdrukkelijk verzoek van Ronald gebeurt dit via Smart Securetickets, extra beveiligde e-tickets die ongewenste doorverkoop tegengaan. Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Download vooraf de Ticketmatic App via de AppStore of de Playstore op je telefoon.
  • Koop kaarten www.zaantheater.nl (maximaal 4 kaarten per klant). Je ontvangt per e-mail een bevestiging. Let op, dit zijn niet je tickets!
  • Log in op de Ticketmatic App met hetzelfde e-mailadres dat je gebruikt hebt bij het bestellen van de kaarten.
  • In de Ticketmatic App vind je de gekochte e-tickets (let op: het kan 24 uur duren voor deze zichtbaar worden in de App).
  • De scanbare toegangscodes op deze e-tickets worden zichtbaar in de App vanaf twee uur voor aanvang van de voorstelling en verversen elke 30 seconden, om doorverkoop van tickets niet mogelijk te maken.
  • Scan de toegangscodes op je telefoon bij de scanzuilen in de entreehal voor aanvang van de voorstelling.
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Recensies

Ronald Goedemondt toont in ‘Met knielende knikjes’ zijn meesterschap als komiek

de Volkskrant

Goedemondt verrast in een magistraal ‘Met knielende knikjes’

NRC

Ronald Goedemondt klimt weer op zijn troon als koning van het vermaak

Het Parool

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater