Maartje En Kine Sneeuwbeesten Zaantheater Corne̚ Van Der Stelt

Maartje & Kine

Sneeuwbeesten

Het hypermuzikale cabaretduo Maartje & Kine verzorgt een wervelend midwinterfeest. Ze houden evenveel van Schubert als van Frans Bauer. Ze zijn even gek op Mariah Carey als op de rituele samenzang van de boventoon-zingende Mongolen. Hun voorstellingen zijn humoristisch en ontroerend. Virtuoos en verrukkelijk plat. Samen spelen ze meer dan twintig instrumenten, waaronder de banjo, viool, piano, accordeon, balalaika, zingende zaag, autoharp en neusfluit.

Dat belooft een rijke avond vol poëzie, humor, kerstklassiekers en magische sages. Met een gastoptreden én een Zaans koor dat de feestvreugde komt verhogen. Sneeuwbeesten is de flonkerende voorstelling voor de donkere dagen. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. 

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Titus Tiel Groenestege
Met: Maartje en Kine
Overige: Tekst: Peer Wittenbols

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater