Deng Boy Voorstelling Cabaret

Deng Boy

Twee keer zo oud

Met hun ludieke sketches, imitaties en typetjes krijgt dit charismatisch cabaret duo de hele zaal plat. Ronny en Eric, oftewel Deng Boy maken sinds 2001 cabaret. Surinaamse humor met een Nederlands sausje… of andersom. Twee keer zo oud gaat over hoe zij het ouder worden ervaren… Want ja de heren worden ouder. Het publiek toch ook? Heerlijk lachen om kwaaltjes en pijntjes dus!

Deng Boy zijn al een tijdje bezig met het maken van avondvullende shows. Elk jaar weer een nieuwe show, een nieuwe uitdaging, nieuwe sketches, om hun publiek weer te vermaken. De jaren gaan tellen. De heren worden ouder. Kwaaltjes hier en pijntjes daar… maar toch zorgen ze ervoor dat ze met dezelfde energie als in het begin, doorgaan met het maken van ludieke sketches en gelukkig lukt dat nog steeds volop. In Twee keer zo oud, vertellen ze het publiek hoe zij het ouder worden in een jonger wordende maatschappij ervaren…

Maar één ding is zeker!! Ook hun publiek wordt ouder. Dus het is niet één… maar twee keer zo oud!

 

Over Deng Boy
"Wij zijn twee in Suriname geboren heren die op zeer jonge leeftijd met hun ouders naar Nederland zijn gekomen. Dus, in Suriname geboren en in Nederland opgegroeid. De shows die we maken zijn daarom ook doorspekt met comedy uit het beste van beide werelden. Het feit dat wij Nederlanders zijn met een Surinaamse achtergrond is hierin terug te zien. In Nederland wonen veel bevolkingsgroepen samen. Elk heeft zijn kenmerken en eigenaardigheden. Wat voor de ene gewoon is, is voor de andere weer onbegrijpelijk. Dit is ook de basis voor onze comedy. Je zult tijdens onze shows altijd wel iets uit je eigen ervaring herkennen. Vandaar dat onze shows ook voor iedereen heel toegankelijk zijn. Wij zouden het leuk vinden om na een van onze shows kennis met je te maken."

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater