De Dansers

Hush (vanaf 14 jaar)

  • Dans, Muziek
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

In Hush zoeken De Dansers troost. Een hand op je schouder; een stem die met je meereist, waar je ook gaat; een muzikaal ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing. De dansers en muzikanten vinden elkaar op de grens van dans en popconcert. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers.

Gevoelige gitaarspinsels drijven de performers in elkaars armen. Deinende lijven dwingen het ritme van de muziek af. Hush wordt verteld door de haarfijne aandacht en toewijding die tussen de spelers heerst. De muzikanten en dansers staan voor elkaar klaar, ze steunen elkaar. Want om de wereld te kunnen dragen, heb je soms wat steun nodig. 

Over De Dansers
De Dansers wil inspireren tot persoonlijke verbinding, juist in een samenleving waarin we steeds meer op schermpjes leven. Ze maken werk dat de levensdrift van kinderen aanspreekt en bij volwassenen vergeten verlangens naar overgave en aanraking opnieuw aanboort. De Dansers is een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten, onder leiding van choreograaf/danser Josephine van Rheenen en componist/muzikant Guy Corneille. Het gezelschap maakt ‘dansconcerten’: samenkomsten van moderne dans en livemuziek. 

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

€ 19,50 - € 19,50
Regulier
Rang 1 € 19,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Met de hele familie, Language No Problem, Jong, Verrassend bijzonder

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater