Yamato Voorstelling Show

Yamato

Hinotori – The Wings of Phoenix

  • Muziek
Albert Heijnzaal Bestel

Yamato is een Japanse drumgroep die energie wil brengen naar mensen. Op het podium staat de groep met meer dan 40 Taiko-drums die allemaal een ander karakter hebben, de grootste trommel is twee meter in doorsnee en weegt 500 kilo. De leden van de groep hebben hun lichaam tot het uiterste getraind om deze enorme Taiko te spelen. De akoestische druk overtreft het voorstellingsvermogen.

De drummers laten hun drums exploderen, maar maken ook delicate muziek. Yamato is soms intens, soms verdrietig, soms geruststellend en dan weer komisch. Het publiek wordt overspoeld door het geluid van de Taiko, zweet, huilen en lachen; ze worden één met de artiesten. Ze komen samen om een moment te creëren waarin ze zich echt levend voelen.

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 20,25 - € 38,85
Regulier
Rang 1 € 33,50
Rang 2 € 28,25
Rang 3 € 20,25
Toprang € 38,85
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater