Voorstelling Kikker Jeugd

Zaantheater op de Zaanse UITmarkt

Zaantheater op de Zaanse UITmarkt

Op zaterdag 10 september wordt op de Zaanse UITmarkt het feestelijke startschot gegeven voor het culturele seizoen van de Zaanstreek. In en om de Bullekerk komen alle Zaanse cultuuraanbieders samen met een programma met voor ieder wat wils: theater, cabaret, klassieke muziek, jazz, dans en workshops. Natuurlijk is het Zaantheater ook op de UITmarkt te vinden. Cabaretière Lotte Velvet en kinderheld Kikker geven alvast een voorproefje van hun voorstelling in het Zaantheater. De toegang is gratis.

Lotte Velvet - 14.40 tot 15.10 uur – buitenpodium
Op het buitenpodium geeft jong cabarettalent Lotte Velvet om 14.40 uur een preview van haar voorstelling ‘Ondergrond’ op het buitenpodium waarmee ze op donderdag 6 oktober in het Zaantheater staat. Met haar elektrische gitaar en viool zal deze cabaretière en songwriter laten horen waarom zij met deze voorstelling het Amsterdams Kleinkunstfestival heeft gewonnen. Met muziek, geestige liedjes, spoken word en personages geeft zij stem aan mensen die worstelen met de wereld.

Kikker is verliefd! -13.45 tot 14.00 uur - buitenpodium
Ook kinderheld Kikker is op het buitenpodium van de UITmarkt van de partij. Kikker zingt een aantal liedjes uit de nieuwe familiemusical Kikker is verliefd!  Deze musical is op zondag 5 maart in de voorjaarsvakantie te zien in het Zaantheater. En dus alvast een vrolijke minishow van de musical waarin Kikker moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje van boem, boem, boem doet. In de voorstelling zoekt hij samen met zijn vriendjes uit waarom hij zich zo gek voelt.

Meet&Greet Kikker - 14.05 tot 14.30 uur – pagode Zaantheater
Heb je Kikker altijd al een keer in het echt willen ontmoeten? Dat kan, meteen na zijn optreden is er een Meet&Greet met Kikker in de pagode van het Zaantheater. Ontmoet Kikker en ga met hem op de foto.

In de pagode zijn er tijdens de UITmarkt ook kaarten voor een scherpe actieprijs te koop, o.a. voor de musical ‘The Prom’, ‘Ondergrond’ van Lotte Velvet en de musical ‘Kruimeltje’. Ook voor kinderen is er wat leuks te beleven. Alle reden dus om een bezoek te brengen aan de pagode van het Zaantheater.

We hopen je te zien op de UITmarkt!