Zaantheater Zomerquiz Screen2a

Speel deze zomer mee met de Zaantheater Zomerquizzzz

WINNAAR VRAAG RAYEN
Het antwoord is in December. Gefeliciteerd Nancy Jager-Slinger! Jij hebt de Zaantheater cadeaupas gewonnen t.w.v. €50,00. Binnenkort ontvang je via DM een bericht, dus houd je socials goed in de gaten!

WINNAAR VRAAG STANLEY BURLESON
Het antwoord is Wormerveer. Gefeliciteerd Ivo Berkhout! Jij hebt twee kaartjes voor de voorstelling Agatha Christies Murder On The Nile gewonnen. Binnenkort ontvang je via DM een bericht, dus houd je socials goed in de gaten!

WINNAAR VRAAG TOBI KOOIMAN
Het antwoord is wiskunde. Gefeliciteerd Joyce Veenstra! Jij hebt de Zaantheater goodiebag gewonnen t.w.v. €50,00. Binnenkort ontvang je via DM een bericht, dus houd je socials goed in de gaten!

WINNAARS VRAAG MENNO
Het antwoord is MAMMA MIA! Gefeliciteerd Arantxa Foks en Kevin Jager! Jullie hebben beiden 2 tickets gewonnen voor het Kick-Off evenement van het nieuwe musicalseizoen. Binnenkort ontvang je via DM een bericht, dus houd je socials goed in de gaten!

WINNAAR VRAAG NAJIB
Het antwoord is Krommenie. Gefeliciteerd Yvonne de Wit! Jij hebt de Zaantheater cadeaupas gewonnen t.w.v. €50,00. Binnenkort ontvang je via DM een bericht, dus houd je socials goed in de gaten!

---------------------------------------------------------------

De zomer komt eraan. Dat betekent dat het Zaantheater haar deuren sluit voor publiek. Maar wees gerust, je hoeft ons niet te missen! Samen met Zaanse artiesten die komend theaterseizoen bij ons te zien zijn duik je de zomer in met de Zaantheater Zomerquizzzz. 

Test jouw theater- en entertainmentkennis en maak elke week kans op mooie prijzen (o.a. goodiebags, Zaantheater cadeaupas, theatertickets, exclusieve musical-sing-a-long-tickets). Volg @Zaantheater op Instagram en Facebook en zet je schrap… vanaf maandag 22 juli gaan we van start!

Hoe doe je mee?
Elke maandag komt er in de loop van de dag een video online op onze socials (Facebook en Instagram) waarin een artiest uit de Zaanstreek een vraag stelt. Weet jij het antwoord? Laat het ons dan weten middels een reactie. Uit alle reacties wordt de vrijdag erop een winnaar gekozen.

Heb jij gewonnen? Dan nemen wij z.s.m. via een dm contact met je op.
Heb je niet gewonnen? Probeer het de maandag erop nog een keer :-D 

Check de winnaars op onze website!

 

---------------------------------------------------------------

 

Algemene voorwaarden Zaantheater Zomerquizzzz
  1. Per week mag je 1x keer deelnemen (per persoon) aan de prijsvraag. Indien je meerdere antwoorden achterlaat worden deze niet meegenomen. 
  2. Winnaars krijgen via social media bericht (via een direct message) over de gewonnen prijs op het door de deelnemer gebruikte social media profiel. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
  3. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet inwisselbaar of uit te keren in geld voor andere producten of diensten.
  4. Prijsvragen die worden georganiseerd in samenwerking met een partner van het Zaantheater, komen bij het in gebreke blijven van de prijsverstrekker niet voor de verantwoordelijkheid van het Zaantheater. Het Zaantheater doet er wel alles aan de verstrekker ertoe te zetten de prijs alsnog te verstrekken.
  5. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag.
  6. De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om uitvoering te geven aan de prijsvraag en de uitreiking van de prijs. In dat kader is de Aanbieder gerechtigd om na digitale/schriftelijke toestemming de persoonsgegevens te verstrekken aan derde partijen, die betrokken zijn bij de betreffende prijsvraag/winactie.
  7. Het Zaantheater behoudt zich voor om prijsvragen aan te passen / te verduidelijken wanneer een actie niet duidelijk is of wanneer er typefouten worden gemaakt.