Ea4af982 7Cee 45Ba B69d 1B8c54dda911

Nationaal Theaterweekend 2023 was een groot succes

Afgelopen weekend was het een groot feest in het Zaantheater tijdens het Nationaal Theaterweekend. Bijna 3000 bezoekers bezochten zaterdag en zondag voor een klein prijsje theatervoorstellingen.

Op zaterdag was de Kleine zaal twee keer uitverkocht en lachten ruim 500 bezoekers tijdens ComedyNight om comedians Thijs Kemperink, Fuad Hassen, Kim Schuddeboom, Valentina Tóth en Luan Buleshkaj. Terwijl er in de Kleine zaal werd gelachen keek een uitverkochte Albert Heijnzaal ademloos naar de dansvoorstelling ‘Delusions’ van Oxygen. Na afloop van de voorstellingen ging het feestje door in de foyer met gezellige muziek, bier van de Zaanse Brouwerij Hoop en hebben bezoekers ook nog een dansje gewaagd.

Op zondag was het Theaterweekend er voor de hele familie. De voorstelling ‘De Waanzinnige Boomhut van 52 verdiepingen’ van Meneer Monster stond twee keer in een bomvolle Albert Heijnzaal en 1500 kinderen en hun ouders hebben gekeken naar de avonturen van Andy en Terry. In de Kleine zaal speelde de voorstelling ‘Wachten op Kado’ van TG Graasland en daar kwamen alle kinderen heel blij de zaal uit. Er stonden lange rijen bij onze snoepkraam, waar iedereen wat lekkers kon halen. Alle kinderen gingen glunderend naar huis.

A39cf7c2 7847 4E71 Afd6 E73decbff69f