23222 Frans&Sieneke Keyvisual HR

Frans Bauer en Sieneke - 'n Avond met jou

‘n Avond met jou van Frans Bauer & Sieneke is een avondvullend theaterconcert onder begeleiding van de Holland Showband. Naast acht prachtige nieuwe duetten laten beide toppers op vrijdag 20 oktober 2023 ook solo van zich horen. Een concert met muziek om naar te luisteren, maar ook een feestje op te bouwen. Mis het niet!

Tijdens zijn laatste theatertournee had Frans Bauer de eer om Sieneke als gast te ontvangen. Samen brachten zij een medley van duetten. De reacties van het publiek waren geweldig. Dat smaakte voor beide naar meer … veel meer. Ze beloofden elkaar de magie van hun gezamenlijke stemmen te vereeuwigen. Voor de bijzondere gelegenheid werd de samenwerking met producer Emile Hartkamp hernieuwd en werden acht fonkelnieuwe duetten opgenomen. Als klap op de vuurpijl gaan Frans en Sieneke samen op tournee. Enkel in 2023 bezoeken Frans & Sieneke de mooiste theaters van Nederland en België, op vrijdag 20 oktober komen zij naar Zaandam. Tijdens het theaterconcert horen we alle nieuwe duetten, de bekende hits en nog veel meer!

Frans en Sieneke staan vrijdag 20 oktober 2023 in het Zaantheater. De kaartverkoop is gestart. Bestel hier jouw kaarten voor Frans Bauer & Sieneke!