Web Saturday Night Fever Liggend(1920X940px (Versie 2))

Disco Inferno én Food Inferno tijdens Saturday Night Fever

Herbeleef de seventies met de Disco én Food Inferno in de foyer van het Zaantheater.

Disco Inferno én Food Inferno! 
Maak je bezoek aan de voorstelling compleet en bezoek de Saturday Night Fever Food stands of reserveer een onbezorgd Saturday Night Fever-arrangement. Kom je met familie of vrienden? Geniet dan van een Shared Italian Family Dinner in ons ZaanTheaterrestaurant. 

Maar dat is nog niet alles! Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober is de foyer van het Zaantheater helemaal in Saturday Night Fever thema. Ook is onze host Theun aanwezig en zal de avond omlijsten met discomuziek.

 

Food inferno keuzes, welke kies jij?

Saturday Night Fever-arrangement
Met dit arrangement hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Start met een Welkomstcocktail en deel de Brooklyn Streetfood-plank met vrienden en familie. In de pauze genieten jullie van een klein hapje en een pauzedrankje en na afloop proosten jullie met nog een hapje en drankje op een geweldige avond. €45,- per persoon.
Reserveer hier voor vrijdag 18 oktober
Reserveer hier voor zaterdag 19 oktober

Theaterarrangement

Food market
Maar je kan ook kiezen voor verschillende smaken bij de Food stands in onze foyer. Denk aan heerlijke Streetfood waaronder de Tony Manero pizza, luxe hotdogs en burgers. Diverse prijzen, af te rekenen bij de food stand. Je bent welkom vanaf 18.00 uur.

Food Stand Eten Web

ZaanTheaterrestaurant
Uiteraard is ook ons vertrouwde ZaanTheaterrestaurant geopend tijdens Saturday Night Fever. Geniet aan tafel met het hele gezelschap voorafgaand aan de voorstelling van een Shared Saturday Night Fever Italian Family Diner. €36,75 per persoon (excl drank) en te boeken vanaf 2 personen.
Reserveer hier voor vrijdag 18 oktober
Reserveer hier voor zaterdag 19 oktober

Borrelplank Web