20231015 PFA0459 1200Px Foto Pascal Fielmich

1600 bezoekers bij het Kinderboekenweekfeest

Afgelopen zondag vond het jaarlijkse Kinderboekenweekfeest plaats. Met 1600 aanwezige kinderen,  papa’s, mama’s, opa’s en oma’s was het een zeer geslaagde dag! Er werd gedanst, geknutseld, voorgelezen en er klonk gelach in elke hoek van het theater. Ook de première van ‘Meester Kikker’ was twee keer volledig uitverkocht.

In de grote zaal en de foyers was er van alles te beleven voor de kinderen en hun (groot)ouders. Door het theater waren kinderboekhelden verstopt die je tijdens een speurtocht kon gaan zoeken. Ook was er een toffe light graffiti workshop, een verkleedhoek, voorleeshoek, een knutseltafel en werden er prachtige kunstwerkjes geschminkt. In de kleine zaal werden de beste dansmoves uit de kast getrokken onder leiding van dansschool Jemi Square, afgewisseld met het interactieve liedjesprogramma ‘FEEST!!’ van Luc en Marcelle.

Ook vond de première van de nieuwste voorstelling ‘Meester Kikker’ plaats in het Zaantheater. De twee voorstellingen in de grote zaal waren helemaal uitverkocht. Na afloop konden kinderen hun boeken laten signeren door de schrijver van ‘Meester Kikker’, Paul van Loon.

Dank aan Bibliotheek Zaandam, Luttel en Zuks, Jemi Square dancestudio, Filmtheater de Fabriek en alle vrijwilligers voor de fijne samenwerking en hun bijdrage aan deze succesvolle kindermiddag!