Tobi Kooiman

Best of 2

  • Cabaret
Kleine Zaal Uitverkocht
Meer Info

Tobi Kooiman is cabaretier en wiskundige. Met zijn gevoel voor logica tackelt hij levensvraagstukken en alledaagse kwesties en neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht. Bij cabaretfestival Cameretten won hij de publieksprijs, en zijn eerste avondvullende programma kreeg meteen vijf sterren van cabaret.nl, dat sprak van “een verfrissende wind” en “hits in overvloed”.

De titel van die debuutvoorstelling was Best Of, omdat alleen je eerste voorstelling sowieso de beste tot nu toe is. Nu komt Tobi met het vervolg: Best Of 2. Een nieuwe show vol beeldende verhalen, slimme redenaties en rake grappen, waarin hij probeert zijn imago op te krikken. Want, aldus Tobi: “De reactie die ik na Best Of het vaakst kreeg kwam van bejaarde vrouwen die dan zeiden: “Ik vond het heel herkenbaar. Mijn kleinzoon is ook autistisch.””

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1
€21,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Reacties

Volkskrant

"Een persoonlijkheid met een geestige, eigenzinnige kijk op de wereld."

Cabaret.nl

"Wat een verfrissende wind laat Tobi Kooiman waaien (…) Hoewel je voor een ‘Best of’ een aantal ‘hits’ moet hebben gehad, zijn die er met deze eerste voorstelling nú al in overvloed."

Theaterkrant

"De inkijk die we krijgen in dat slimme, bijzondere hoofd van hem is origineel en grappig."

Extra informatie:

Regie: Gebroeders Bouwman
Met: Tobi Kooiman
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Cabarettalent in de kleine zaal, Verrassend bijzonder, Avondje uit
Kleine Zaal Uitverkocht

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling (bij een matinee na afloop voorstelling) zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Najib Amhali

30 jaar on stage

info & kaarten
Meer voorstellingen