Web Lisa Ostermann Liggend (C) Mark Engelen

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang

  • Cabaret

Lisa Ostermann komt nog een keer terug om haar succes debuutvoorstelling Makkelijk in de omgang te spelen. Vorig jaar was de show binnen no time uitverkocht, daarom nu een nieuwe kans.

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig.  

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. ‘Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij’ kopte NRC in een vijfsterrenrecensie over haar nieuwe voorstelling.  ‘Makkelijk in de omgang’: dé voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.  

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1
€21,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Reacties

NRC

"Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij: Lisa Ostermann. [...] In haar tweede programma bevestigt Lisa Ostermann hoe machtig veel talent ze heeft, voor grappen, verhalen en liedjes. Ze is helemaal thuis op het podium. [...] Lisa Ostermann is een stem om rekening mee te houden in het cabaret."

De Volkskrant

"Één grote onderstreping van het feit dat ‘Lisa fucking Ostermann’ in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden."

Trouw

"Comédienne Lisa Ostermann is een natuurtalent."

Theaterkrant

"Lisa Ostermann is al bij haar tweede programma een complete cabaretière geworden."

Extra informatie:

Regie: Margôt Ros
Met: Lisa Ostermann
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Cabarettalent in de kleine zaal, Publiekslievelingen

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Najib Amhali

30 jaar on stage

info & kaarten
Meer voorstellingen