Web Josephine B Liggend (C) Roy Beusker

Josephine B.

Een leven in revue

  • Musical

Josephine B. vertelt het verhaal van ’s werelds bekendste revuester: Josephine Baker. Het leven van de Frans-Amerikaanse superster was er een vol passie, verzet en strijd. Als vrouw van kleur gebruikte ze verworven roem in de strijd tegen rassendiscriminatie en spioneerde ze voor het Franse verzet. Tijd voor een revue over deze superster! Channah Hewitt vertolkt de titelrol met naast haar acht mannen en een live-orkest.

Wie kent de dans in het pikante bananenrokje niet, dé grote doorbraak in Parijs voor de van origine Amerikaanse. Daarna gaat het snel. Pijlsnel. Begin jaren 20 van de vorige eeuw maakt Josephine, als eerste vrouw van kleur, haar debuut op Broadway. Naast haar succesvolle carrière en een leven vol passie, is ze ook activistisch. Ze sluit zich als spionne aan bij het Franse verzet en maakt ze zicht hard in de strijd tegen rassendiscriminatie. Josephine Baker blijkt meer, zoveel meer te zijn dan een zangeresje gehuld in veren.

Een revuester geef je geen eigen musical. Een revuester geef je een eigen revue. Een spetterende, humoristische, ontroerende, verrassende, wervelende revue over haar turbulente leven. Met prachtige songs, waaronder enkele evergreens.

Met Channah Hewitt (TINA - De Tina Turner Musical & Les Misérables) als Josephine, omringd door acht knappe, dansende, zingende en spelende mannen en een vijfkoppig live-orkest.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€49,50 €41,55 €29,45 €57,55
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Martin Michel
Met: Channah Hewitt, Leo-Alexander Hewitt, Martijn Vogel, Yoran de Bont, Yannick Plugers, Youri Ouwerkerk, Victor Marinus, Matthew de Bruyne en Ryk Helle
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Avondje uit, Met vriendinnen
Albert Heijnzaal Bestel

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling (bij een matinee na afloop voorstelling) zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Saturday Night Fever

Met Buddy Vedder, Esmée Dekker e.a.

info & kaarten
Meer voorstellingen