Web Ellen Ten Damme BAROCK (C) Danny Ellinger (2)

Ellen ten Damme

Barock

  • Theatershow, Muziek

Na succesvolle seizoenen en lovende kritieken, nodigt Ellen ten Damme je opnieuw uit om toe te treden tot haar hofhouding. Barock is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend. Het is klatergoud en schone schijn. Theaterkrant noemde Barock “voortreffelijk totaaltheater” en “het bewijs dat Ellen ten Damme alles kan.”

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in Barock, een performance in het verlengde van haar succes-shows Paris-Berlin en Casablanca. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nóg meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€35,00 €29,45 €20,95 €40,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Met: Ellen ten Damme & the Magpie Orchestra
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Avondje uit, Publiekslievelingen

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling (bij een matinee na afloop voorstelling) zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Try-out

Pim Muda & Hanneke Drenth

Green Mirror Hotels

info & kaarten
Meer voorstellingen