Web Alex Ploeg Unplugged Landscape (C) Mark Engelen

Alex Ploeg

Unplugged

  • Cabaret
Albert Heijnzaal Bestel

Na twee hilarische shows, een sterrenregen en twee nominaties voor de aanmoedigingsprijs Neerlands Hoop gaat Alex Ploeg met zijn derde solovoorstelling Unplugged terug naar zijn stand-up roots, slechts gewapend met microfoon en gitaar. Dicht bij zichzelf, ongepolijst, zonder franje.

Alex steekt overal zijn kop in het zand, behalve in het theater. Harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende gitaarliedjes komen in hoog tempo op je af. Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

Over Alex
Alex Ploeg (1985) is cabaretier, acteur en tekstschrijver. Hij is lid van Comedytrain en regelmatig te zien in Toomler. Hij werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent en door NRC als één van de ‘meest veelbelovende cabaretiers van het decennium’.

Alex bedacht en maakte het satirische sketchprogramma Klikbeet, hij was te zien in tv-programma’s als Zondag met Lubach, Dit Was Het Nieuws en Last One Laughing (LOL). In 2024 maakte hij zijn toneeldebuut in het veelgeprezen stuk Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Lees meer

Prijzen

Regulier
Rang 1 Rang 2 Rang 3 Toprang
€24,50 €19,50 €15,00 €29,00
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Reacties

Trouw

"Met EGO bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker."

de Telegraaf

"Koning van de zelfspot."

Albert Heijnzaal Bestel

Diner & Arrangementen

Diner 2

Diner

Kom vooraf aan de voorstelling zorgeloos dineren in ons restaurant met uitzicht over de Zaan.

Meer info

Misschien ook iets voor jou?

Najib Amhali

30 jaar on stage

info & kaarten
Meer voorstellingen