What Ever Happened To Mr. Pete Voorstelling Toneel

What Ever Happened to Mr. Pete?

Het Zuidelijk Toneel

Een vervreemdende theaterervaring: het publiek zit in twee groepen naast elkaar, maar ziet elkaar niet. Iedereen heeft een koptelefoon op. De tribune en de speelvloer zijn door een muur in tweeën gedeeld. Wie ziet wat? En wat is de werkelijkheid? Zo wordt de zoektocht naar Mr. Pete heel bijzonder, want ook hij leert zichzelf kennen in korte, grappige scènes, bevolkt door een bonte stoet personages. “Een hartverscheurend portret van eenzaamheid en vervreemding.” – NRC (★★★★ )

Gebaseerd op het werk van Harold Pinter, Samuel Beckett, Luis Buñuel en David Lynch maken regisseur Sarah Moeremans en schrijver Joachim Robbrecht een voorstelling over Mister Pete. Luchtig, krokant en met voldoende filosofische stevigheid.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

De pers over:

“Acteur Joep van der Geest weet Mr. Pete met weinig woorden en terugtrekkende motoriek prachtig gestalte te geven. Aan de andere kant van het oudroze gordijn zal Gillis Biesheuvel als tweede Mr. Pete vast evenveel ontroering en sympathie opwekken.” - de Volkskrant (★★★★)

“Poëtisch, ontroerend, lichtvoetig en angstaanjagend toneel over de verweesde mens, die in weerwil van wat hij zelf misschien denkt, niet alleen is.” - Theaterkrant

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater