Thjum Arts

Tijdloos genot

  • Cabaret
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Cabaretier Thjum Arts won de Jury- en Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret festival, was finalist van het Leids Cabaret festival én won in 2021 de Jury- en Publiekprijs bij Cabaretfestival Cameretten. What you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor. Met intelligente, droogkomische humor vol zelfspot speelt Thjum Arts in Tijdloos Genot een anti-held. De Volkskrant noemt Arts "een standup-achtige cabaretier die in zijn manier van vertellen aan Tim Fransen en Theo Maassen doet denken". Ga hem zien dus!

Met korting naar Cabarettalent in de Kleine zaal
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cabarettalent in de Kleine zaal. Koop je kaarten voor minimaal drie voorstellingen uit deze serie dan betaal je slechts €17,50 per kaartje. Lees hier meer over de serie of ga direct naar deze link waarmee je de serie kunt bestellen

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

€ 19,50 - € 19,50
Regulier
Rang 1 € 19,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Humor, Jong, Cabarettalent in de kleine zaal

Recensies

Slow-cabaret waarin Arts met zijn grappige mimiek en choreografie iedereen voor zich inneemt.

NRC

Filosofie, sociologie en spiritualiteit in één, zonder dat de humor inboet aan kracht: het is maar weinig cabaretiers gegeven.”

Jury Leids Cabaret Festival

Aan het einde van ‘Tijdloos Genot’ heb je het gevoel een nieuw persoon te hebben ontmoet, en Arts is iemand die je beter wilt leren kennen.

Theaterkrant