ALUIN118 Ditisvanons Socials Websiteheader

Theatergroep Aluin

Dit is van ons

  • Theater & Toneel
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Hoe kan het dat een klein land als Nederland zo welvarend is geworden? Dat vraagt activiste Just zich af. Ze neemt het heft in eigen hand en reist af naar de 17e eeuw om Jan Pieterszoon Coen te ontmoeten. Dit is van ons is een hilarische tijdgeestkomedie over een omstreden voorouder en het begin van een serie donkere bladzijdes uit onze geschiedenis.

Verhaal
Just daagt J.P. Coen uit om zichzelf en zijn handelen te verantwoorden in de 21e eeuw. Coen moet zich zien te redden in een wereld die anders over grondstoffen, bezit, winsten en mensenrechten is gaan denken. Weet J.P. Coen zich staande te houden in de huidige cancelmaatschappij? Theatergroep Aluin laat met deze gloednieuwe voorstelling het publiek in de spiegel van het verleden kijken: Moet je het in zijn tijd zien? Of is dat de grootst denkbare dooddoener?

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

€ 22,50 - € 22,50
Regulier
Rang 1 € 22,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Victorine Plante
Met: Reinout Bussemaker e.a.
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Mooie thema's

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater